Szállítás és fizetés

Csomagok szállítása

Rendelésének a címre történő a GLS házhozszállítási szolgáltatásait használjuk. Használhatja az automatikus GSL ParcelBox vagy a GLS ParcelShop kézbesítési pontra történő kézbesítést is.

Egyszerűen válassza ki a szállítót a kosárban, és ha eléri a megrendelésben szereplő pénzügyi korlátot, akkor INGYENES szállítást biztosítunk.

Megrendelését a kiválasztott fuvarozók közvetlenül házhoz, a céghez vagy a kiválasztott szállítási pontra szállítják.

Az ezen az e-shopon létrehozott rendeléseket csak a magyarországi rendeltetési címre tudjuk kiszállítani. Ha más országba szeretne kiszállítást kérni, rendeljen a https://eshop.sectron.eu eshopunkon.

176 000 HUF feletti rendelés esetén a szállítás INGYENES, egyébként 4 990 HUF.

 

Fizetés

 • Fizetés kártyával a Barion fizetési kapun keresztül

  A fizetésre a Barion általános szerződési feltételei vonatkoznak. Az ezen az e-shopon található Barion fizetési kapu lehetővé teszi, hogy a vásárló Visa és Mastercard fizetési kártyával online fizessen a rendelésért. A MacOS és iOS operációs rendszer felhasználói az ApplePay használatával is fizethetnek.

  Tipp: Ha nagyobb összegű rendelést fizet, ellenőrizze bankjánál, hogy van-e elegendő keret a kártyáján az online fizetéshez.

 • Banki átutalás

  Fizetési információkat a Megrendelés visszaigazolásaként küldünk Önnek. A fizetés banki átutalással történik az A Barion Payment Zrt.-nél vezetett számlára. forint pénznemben.

 • Utánvétes fizetés

  Utánvét csak a GLS ParcelShop/ParcelBox szolgáltatás igénybevétele esetén lehetséges. Az utánvét díja 8 490 HUF áfával.