AC Elektromos autó töltőállomás

A hordozható elektromos autós töltő minden útra felkészíti az elektromos autót, és Önnel utazhat. Egyszerűen bepakolja a bőröndbe.  Nincs ilyen kényelmes töltés egyetlen más meghajtóval sem,, mint amikor otthon, a garázsban vagy a munkahelyen tölti elektromos autóját. Így egyáltalán nincs szüksége nyilvános töltőállomásokra. Ha Ön egy elektromos autó tulajdonosa, akkor egy hordozható töltő nem hiányozhat a felszereléséből. Ennek köszönhetően sokkal egyszerűbben, gyorsabban és alacsony áron töltheti fel az elektromos autót az otthoni kényelemből.

A SECTRON elektromos autós AC töltői praktikus kijelzővel rendelkeznek, amely mutatja a felvett áramot, a feszültséget, az aktuális töltési teljesítményt, a töltő hőmérsékletét, a töltési időt és a már feltöltött autó teljesítményét.

Az elektromos autót főként ott kényelmes tölteni, ahol az hosszú ideje állt és nincs használatban. Éppen ezért ajánlatos éjszaka otthon tölteni, amikor az autó a ház közelében vagy a garázsban parkol, és az elektromos autóhoz az otthoni töltő a legjobb megoldás. A gyorstöltő ezzel szemben a főbb útvonalakon való távolsági utakon talál alkalmazásra.

A AC hordozható elektromos autós töltő előnye a kompakt méretei, így bárhová magával viheti autója csomagtartójában. Használja ki a wallbox előnyeit mobil verzióban.

Az elektromos autók hordozható töltőinek kínálatának tartozékaként különböző típusú aljzatokhoz való csatlakoztatáshoz kínálunk redukció változatokat.

Falra szerelhető wallboxot keres otthoni garázsába? Tekintse meg a wallboxok kínálatát. A wallbox lényegében egy 22 kW-os AC töltő, falra szerelhető változatban.

 

Oldal 1/ 1 - összesen 3 termék
SECTRON LITE hordozható elektromos autós töltő 16A
Újdonság
85 990 Ft ÁFA nélkül
104 048 Ft / db
127 038 Ft (–18 %)

A SECTRON LITE hordozható töltő egy kompakt készülék, amelyet elektromos autó gyors és egyszerű töltésére terveztek, például családi házban, hétvégi nyaralóban vagy cégnél.

EL-CEE5T2-3F16A-5M-L
Hordozható elektromos autós töltő 16A (11 kW)
Tipp
Ingyenes szállítás
154 990 Ft-tól ÁFA nélkül
187 538 Ft-tól / db

Hordozható elektromos autós töltő kompakt csomagolásban, intelligens funkciókkal. Töltési teljesítmény 11 kW.

EL-CEE5T2-3F16A-5M
Hordozható elektromos autós töltő 32A (22kW)
Ingyenes szállítás
186 990 Ft-tól ÁFA nélkül
226 258 Ft-tól / db

Az elektromos autós töltő főként plug-in hibridekhez alkalmas. Töltési teljesítmény 22 kW.

EL-CEE5T2-3F32A-5M

Az AC töltő videó bemutatója