Elektromos autó töltőállomás

A Wallbox AC töltőállomások a megfelelő megoldást jelentik az elektromos autók biztonságos és egyszerű töltésére az otthoni vagy céges garázsban.

Ezek többnyire 22 kW/32A teljesítményű, váltakozó áramú készülékek. Ezek az elektromos autók töltőállomásai integrált töltőkábellel, vagy 2-es típusú aljzattal vásárolhatók meg, amelyre a szükséges 2-es típusú töltőkábel (Mennekes) csatlakoztatható, így a töltőállomás minden típusú elektromos autó számára alkalmas.

Wallbox beszerelése

A Wallbox állványra, falra vagy más függőleges felületre szerelhető. Beltéri és kültéri elhelyezés lehetséges. Az IP54-es védettség biztosítja a napfénynek és az időjárási viszonyoknak, például esőnek való ellenálló képességét. A biztonság érdekében szintén fontos a wallbox vezetékeinek megfelelő keresztmetszetének kiválasztása.

Az OlifeEnergy márka forgalmazói vagyunk. Az Olife Energy wallboxokat kiváló minőségű kidolgozás, megbízhatóság és eredeti dizájn jellemzi, és teljes egészében Csehországban fejlesztették és gyártják.

E-shopunkban megtalálja a BASE és SMART típusú alapvető OlifeEnergy wallboxokat, amelyek lehetővé teszik a felhasználó engedélyezését és kezelését, diagnosztikát vagy teljesítményszabályozást. Konkrét ajánlatért keressen minket az info@actolto.hu címen vagy a +420 556 621 022-es telefonszámon.

Wallbox és alternatívák

Alternatívát keres a wallbox helyett, amit magával vihet egy elektromos autó csomagtartójában? Nézze meg a hordozható AC töltőket. DC vagy AC töltőáramú nagyméretű töltőállomásokkal is tudunk segíteni.

Oldal 1/ 1 - összesen 3 termék
OIlifeEnergy SmartMeter
81 990 Ft-tól ÁFA nélkül
99 208 Ft-tól / db

A SmartMeter egy olyan berendezés, amely egy töltőállomás teljesítményét szabályozza, és használható Wallboxokhoz, Doubleboxokhoz és AC rack töltőállomásokhoz BASE és SMART...

EL-SM-BASE
Domáci Wallbox OlifeEnergy AC 22 kW
Tipp Akció
Ingyenes szállítás
212 792 Ft-tól ÁFA nélkül
257 478 Ft-tól / db
321 848 Ft (–20 %)

Az OlifeEnergy WallBox BASE egy töltőállomás, amelyet az EU piacán forgalmazott minden típusú elektromos autó váltóáramú (AC) töltésére terveztek. Akár 22 kW teljesítménnyel is...

EL-WB22-BASE-S
DoubleBox OlifeEnergy AC 22 kW - Dupla aljzat
Akció
Ingyenes szállítás
425 592 Ft-tól ÁFA nélkül
514 966 Ft-tól / db
643 708 Ft (–20 %)

Az OlifeEnergy DoubleBox BASE egy két töltőponttal rendelkező töltőállomás, amely az EU piacán forgalmazott minden típusú elektromos autó váltóáramú (AC) töltésére szolgál. Akár...

EL-DB22-BASE-S