Elektromos autó töltőállomás Doublebox OlifeEnergy BASE AC 22 kW

Márka: OlifeEnergy

Az OlifeEnergy DoubleBox BASE egy két töltőponttal rendelkező töltőállomás, amely az EU piacán forgalmazott minden típusú elektromos autó váltóáramú (AC) töltésére szolgál. Akár 2×22 kW teljesítménnyel tölt.

Változat:
Elérhetőség Raktáron Pillanatnyilag nem elérhető Raktáron Kérjük, válasszon változatot
Kód: EL-DB22-BASE-S EL-DB22-BASE-TC EL-DB22-BASE-C Kérjük, válasszon változatot
643 708 Ft 854 248 Ft 769 548 Ft 643 708 Ft-tól 531 990 Ft ÁFA nélkül 705 990 Ft ÁFA nélkül 635 990 Ft ÁFA nélkül 531 990 Ft-tól ÁFA nélkül
Elektromos autó töltőállomás Doublebox OlifeEnergy BASE AC 22 kW
Márka: OlifeEnergy
DoubleBox OlifeEnergy AC 22 kW - Dupla aljzat
Ingyenes szállítás Ingyenes szállítás Ingyenes szállítás Ingyenes szállítás

A Doublebox Olife Energy BASE (vagy Double Wallbox) egy strapabíró töltőállomás két töltőponttal, amely az EU piacon kapható minden típusú elektromos autó váltóáramú (AC) töltésére szolgál. Egyszerre két elektromos autót tud tölteni, egyenként akár 22 kW-os bemenettel.

A töltési idő lerövidítése érdekében az állomás két töltőjármű között szükségleteik szerint oszthatja meg a teljesítményt. Robusztus felépítésének és IP54-es védettségének köszönhetően tartós és alkalmas kültéri használatra, valamint garázsok belsejébe történő beépítésre. Falra vagy állványra (oszlopra) szerelhető, mely a talajba van rögzítve.

A BASE alapverziója helyileg is működhet. A töltés automatikusan elindul a jármű csatlakoztatása után vagy RFID kártyával történő azonosítás után. Az állomás teljesítményét a helyi egység 0-44 kW tartományban szabályozhatja. Az állomás elektromos túlterhelés elleni védelemmel van felszerelve. A DoubleBox kényelmesen használható kisebb cégeknél vagy otthoni töltéshez.

Töltésszabályozás

Az állomás teljes teljesítménye dinamikusan szabályozható a külső OlifeEnergy SmartMeter BASE modul segítségével. A SmartMeter egy olyan berendezés, amely az elektromos csatlakozás kapacitásának optimális kihasználását biztosítja a DoubleBox vagy annak részáramkörének áramfelvételének mérésével és az OlifeEnergy töltőállomás elérhető teljesítményének kiértékelésével. Az állomás ezután a rendelkezésre álló teljesítménynek megfelelően szabályozza a töltőáramot.

DoubleBox és telepítés

A telepítés során az OlifeEnergy doubleboxnak rendelkeznie kell egy bemeneti tápkábellel, amelyet egy B típusú megszakító előz meg, max. 32 A kioldási értékkel és A típusú megszakítóval, min. 40 A nominális névleges árammal. Mire kell ügyelnie wallbox beszerelésénél és mennyibe kerül?

Wallbox és árak

A DoubleBox ára a kábel típusától és hosszától függően változik. A DoubleBox változatai külön dugható kábel nélküli aljzatokkal, vagy 4 méteres csavart kábelekkel és 5 méteres egyenes kábelekkel kaphatók. A DoubleBox ára 658 000 Ft-tól 872 500 Ft-óig terjed áfa nélkül. A kábelek Mennekes Type 2 dugóval vannak lezárva.

Ha egy elektromos autó töltésére tervezett otthoni wallbox-ot keres, nézze meg az OlifeEnergy Wallboxot. További kérdéseivel keressen minket az info@actolto.hu címen vagy a tel. +420 556 621 022. Tanácsot adunk elektromos autók DC áramú töltőállomásainak igényében is.

Az OlifeEnergy falidobozokat kiváló minőségű kidolgozás, megbízhatóság és eredeti dizájn jellemzi. Teljesen Csehországban fejlesztették és gyártják.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Elektromos autó töltőállomás
Jótállás: 2 év
Bemeneti feszültség: 3x 400 V
Töltési teljesítmény (AC): 0-22 kW
Max. kimeneti áram: 0-63 A
Vezérlés: helyi automatikus kapcsolás vagy RFID kártya (RFID chip) használata
Túláramvédelem: 2× 3 pólusú megszakító 32 A
Maradék védelem: 2x 4 pólusú A típusú védő + maradék egyenáram érzékelés az IEC 62955 szerint
Max. betáplálás keresztmetszete: 10 mm2
Védettség: IP54
Működési hőmérséklet: -25 °C ~ +40 °C
Üzemi páratartalom: 5-95 %
Méretek: 385 × 550 × 140 mm (kábel nélkül)
Súly (kábel nélkül; 4m; 5m): 18,5 kg; 23,5 kg; 26,0 kg