SmartMeter OlifeEnergy

Márka: OlifeEnergy

A SmartMeter egy olyan berendezés, amely egy töltőállomás teljesítményét szabályozza, és használható Wallboxokhoz, Doubleboxokhoz és AC rack töltőállomásokhoz BASE és SMART változatban is.

Változat:
Elérhetőség Raktáron Raktáron Kérjük, válasszon változatot
Kód: EL-SM-BASE EL-SM-WM Kérjük, válasszon változatot
99 208 Ft 153 658 Ft 99 208 Ft-tól 81 990 Ft ÁFA nélkül 126 990 Ft ÁFA nélkül 81 990 Ft-tól ÁFA nélkül
SmartMeter OlifeEnergy
Márka: OlifeEnergy

A SmartMeter egy olyan berendezés, amely egy töltőállomás teljesítményét szabályozza, és használható Wallboxokhoz, Doubleboxokhoz és AC rack töltőállomásokhoz BASE és SMART változatban is. 

Az OlifeEnergy SmartMeter pontosan egy OlifeEnergy töltőállomást vezérel egyetlen csatlakozáson (a töltőállomás típusától függően egy vagy két töltőpont – DoubleBox).

A SmartMeter méri az objektum vagy annak részáramkörének áramfelvételét, és kiértékeli az OlifeEnergy töltőállomások rendelkezésre álló teljesítményét. Ezután a rendelkezésre álló bemeneti teljesítménynek megfelelően szabályozza a töltőáramot. Biztosítja az elektromos csatlakozás kapacitásának optimális kihasználását, és így megakadályozza a túlterhelést vagy a hálózat kiesését.

A mérés közvetetten történik, működő maggal rendelkező mérőtranszformátorok segítségével. A mérőegység 5 modul méretet foglal el a kapcsolótáblában (egység + 1 megszakító), a másik 5 modult az OlifeEnergyClouddal való kommunikációt szolgáló egység foglalja el, tápellátása pedig a kapcsolótábláról történik 1P + N 230V fázisfeszültséggel, teljesítménymérés esetén 3P + N(PEN) 400V / 50 Hz.

Az állomással való kommunikáció soros vonalon keresztül történik az RS485 buszon, MODBUS RTU protokollal, a busz galvanikusan le van választva. A csatlakoztatáshoz egy RJ45 csatlakozót használnak.

Az egység a fő elosztótáblában van elhelyezve egy DIN-sínre.

SmartMeter Wireless változat

A SmartMeter Wireless egy vezeték nélküli modullal van bővítve, amely lehetővé teszi a kommunikációt a Wallbox, Doublebox és Stand AC töltőállomással. A SmartMeter vezeték nélkül kommunikál a töltőállomással, két LoRa modul segítségével. Az egyik a Smartmeter Wirelessben, a másik pedig a wallboxban található

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Elektromos autó töltőállomás
Mért mennyiségek: aktív teljesítmény, energia, AC áram, AC feszültség
Névleges feszültség: AC 230/400
Névleges áramerősség: 16 – 120 A a használt áramváltótól függően
Névleges hálózati frekvencia: 50/60 Hz
Elszigetelt kommunikációs interfész: RS485
Kommunikációs protokoll: MODBUS RTU (LoRa - Wireless változat)
Csatlakozás - fázisfeszültség: 2,5 mm csavaros sorkapocs
Csatlakozás: RS485: RJ45 – FTP, UTP Cat5, Cat6
Szerelés: DIN sínre
Szélesség: 5M (87,5mm) + 5M OlifeEnergy Cloud kapcsolathoz
Üzemi hőmérséklet: -25 °C ~ +50 °C
Védettség: IP20