SECTRON LITE hordozható elektromos autós töltő 16A (11 kW)

Márka: SECTRON

A SECTRON LITE hordozható töltő egy kompakt készülék, amelyet elektromos autó gyors és egyszerű töltésére terveztek, például családi házban, hétvégi nyaralóban vagy cégnél.

Elérhetőség Raktáron
Kód: EL-CEE5T2-3F16A-5M-L
–18 % 104 048 Ft 85 990 Ft ÁFA nélkül
SECTRON LITE hordozható elektromos autós töltő 16A (11 kW)
Márka: SECTRON
SECTRON LITE hordozható elektromos autós töltő 16A
Újdonság
–18 %

A SECTRON LITE hordozható töltő 3 év kiterjesztett garanciával egy kompakt készülék, amelyet elektromos autó gyors és egyszerű töltésére terveztek, például családi házban, hétvégi nyaralóban vagy cégnél. Kompakt méretének köszönhetően a hordozható töltőállomás könnyen szállítható egy elektromos autó csomagtartójában, és ott használható, ahol háromfázisú, öt tűs piros 400 V 16 A-es aljzat (CEE 5-pin 400 V 16 A) elérhető. Csak csatlakoztassa a hordozható töltőt a hálózathoz, és máris elkezdheti tölteni elektromos autóját. Az elektromos autókat használók számára a hordozható töltő jelentős előnyt jelent a rugalmasság és a kényelem terén. Ezt a hordozható elektromos járművek töltőt 2. típusú töltőcsatlakozóval (IEC 62196) rendelkező elektromos járművek töltésére tervezték, és a maximális teljesítménye 11 kW. Könnyen a falra rögzíthető, így könnyen használható. Az IP55-ös védettség biztosítja a por, eső vagy fröccsenő víz elleni ellenállást, ami azt jelenti, hogy a töltő kültéren is használható.

Főbb tulajdonságok:

• Késleltetett indítás
• LED kijelző
• A töltőáram beállítása
• Védettség IP55
• Kis méretek

Késleltetett töltésindítás

A hordozható töltőt késleltetett töltésindítás funkcióval látták el, melynek köszönhetően az aktuális háztartási/üzleti fogyasztásnak vagy alacsony/magas tarifának megfelelően késleltetheti a töltés megkezdését és kihasználhatja a kedvezőbb töltési díjakat. tarifát, vagy befolyásolhatja a járműtöltés befejezési idejét. A késleltetett indítás manuálisan beállítható 30 perces lépésekben 0 és 12 óra között.

Elektromosság mérő

A töltő memória nélküli villanyórával van felszerelve. A villanyóra valós időben ad információt az autó akkumulátorába továbbított energiáról. A SECTRON LITE azonban nem tudja megjeleníteni a feltöltött energiát, miután a töltőt leválasztja az áramforrásról későbbi ellenőrzés céljából.

A töltőáram korlátozásának beállítása

A töltőáram 6-16 A-es lépésekben állítható. Így a töltési teljesítményt manuálisan korlátozhatja a megszakító paraméterei vagy egy adott objektum helyzete szerint. Egy hordozható töltő nem tudja dinamikusan irányítani a töltési folyamatot az egész házhoz viszonyítva, mint a SmartMeterrel vagy a SolarManagementtel ellátott, rögzített faliszekrény.

LED kijelző

A töltési állapotot jelző LED-es jelzőfények mellett a töltő 1,8 hüvelykes LED-kijelzővel rendelkezik, amely mutatja az elfogyasztott áramot, feszültséget, az aktuális töltési teljesítményt, a töltő hőmérsékletét, a töltési időt és az autó már feltöltött energiáját.

 

Kábel

Háromfázisú töltőkábel elektromos járművek töltésére tervezve, maximum 16 A áramerősséggel és 11 kW teljesítménnyel. Az EV-kábel egyfajta flexibilis kábel elektromos járművek csatlakoztatásához 2-es típusú csatlakozóval. A kábel hossza 4 m a készüléktől, a teljes hossza 5 m.

A hordozható EV töltő praktikus, nagy szilárdságú nylon táskába van csomagolva, amely megóvja a kábelt a szállítás vagy tárolás közbeni sérülésektől. A becsomagolt töltő helyet takarít meg az elektromos autó csomagtartójában is.

Garancia

A SECTRON LITE töltőre 3 év kiterjesztett garanciát vállalunk.

A SECTRON LITE hordozható töltő legnagyobb előnye a fali dobozzal és más hordozható töltőkkel szemben az alacsony ára. A SECTRON hordozható töltő több funkciót kínál, mint például a memória funkcióval ellátott villanyóra, az IP65 védettség és az egyszerűbb beállítások.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: AC Elektromos autó töltőállomás
Jótállás: 3 év
Kábel típusa: 5×2.5 mm² + 1×0.5 mm²
Kábel hossza: 5 méter
Bemenet: 230/400V, 50Hz, 6A-16A (3 fázis)
Kimenet: 230V/400V, 50Hz, 6A-16A (3 fázis)
A töltési teljesítmény tartománya (AC): 11 kW max.
Jelenlegi védő: RCD IΔNAC = 30 mA, IΔN DC = 6 mA
Csatlakozó a jármű felé: Type 2 IEC62196-2 Female plug
Csatlakozó az aljzat felé: CEE 400V 16A 5 pin
Üzemi hőmérséklet: -25 °C ~ 45 °C
Védettség: IP55 (megfelel az IEC62752 CE szabványnak)
Áramkorlát beállítása: 6-16 A lépések
Késleltetett töltésindítás beállítása: 0-12 óra (30 perces lépésekben)
Súly: 2,76 kg
Garancia: 3 év (meghosszabbítva)
Védelmi jellemzők: rövidzárlat ellen, túlfeszültség/alacsony feszültség ellen, túlterhelés ellen, villámlás ellen, földelés, túlmelegedés elleni védelem

Videóbemutató a töltőről