OlifeEnergy

Márka weboldala: OlifeEnergy

A SECTRON fontos partnere a cseh OlifeEnergy cégnek, amely elektromobilitásra és töltőállomásokra specializálódott. A vállalat nyilvános töltőállomások hálózatát kezeli, valamint különféle típusú töltőállomásokat fejleszt és gyárt, beleértve a wallboxokat, valamint az AC és DC töltőállomásokat.

Logo OlifeEnergy

Mind a fejlesztés, mind a gyártás az Európai Unióban (Csehországban) zajlik, és az egyszerű és elegáns fehér és zöld dizájnnak köszönhetően minden töltő könnyen felismerhető. Ezenkívül a töltők robusztus fémszerkezetből készülnek, beépített alkatrészek moduláris rendszerével, amely lehetővé teszi a könnyű cserét anélkül, hogy a teljes wallboxot szét kellene szerelni.

A töltők másik előnye, hogy RFID-kártyán keresztül engedélyezhető a töltés, és Bluetooth-on keresztül csatlakozhat egy mobilalkalmazáshoz az egyszerű állomásbeállítás érdekében. Ha közelebbről megvizsgáljuk a magasabb szintű Smart modelleket, akkor távolról csatlakozhatnak az OCPP portálhoz a töltési statisztikák figyeléséhez, vagy hozzáadhatnak egy állomást az OlifeEnergy töltőállomások nyilvános hálózatához, és beállíthatják a töltési díjakat.

Az OlifeEnergy a wallbox dinamikus energiagazdálkodását is kínálja a ház fő elosztótáblájába szerelt SmartMeter modul segítségével, amely lehetővé teszi a töltőállomás teljesítményének az épület áramfelvételéhez való igazítását, és így megakadályozza a töltőállomás biztosíték kioldását.

A Wallbox vagy a két töltőponttal rendelkező Doublebox töltők mellett az OlifeEnergy nagyméretű töltőállomásokat is gyárt nyilvános helyekre vagy vállalati megoldásokra, AC, DC és AC+DC kombinációban egyaránt. Összességében az OlifeEnergy a Cseh Köztársaság elektromobilitási piacának érdekes szereplője innovatív megoldásokkal és töltőállomások helyi gyártásával.

Oldal 1/ 1 - összesen 3 termék
OIlifeEnergy SmartMeter
81 990 Ft-tól ÁFA nélkül
99 208 Ft-tól / db

A SmartMeter egy olyan berendezés, amely egy töltőállomás teljesítményét szabályozza, és használható Wallboxokhoz, Doubleboxokhoz és AC rack töltőállomásokhoz BASE és SMART...

EL-SM-BASE
Domáci Wallbox OlifeEnergy AC 22 kW
Tipp
Ingyenes szállítás
265 990 Ft-tól ÁFA nélkül
321 848 Ft-tól / db

Az OlifeEnergy WallBox BASE egy töltőállomás, amelyet az EU piacán forgalmazott minden típusú elektromos autó váltóáramú (AC) töltésére terveztek. Akár 22 kW teljesítménnyel is...

EL-WB22-BASE-S
DoubleBox OlifeEnergy AC 22 kW - Dupla aljzat
Ingyenes szállítás
531 990 Ft-tól ÁFA nélkül
643 708 Ft-tól / db

Az OlifeEnergy DoubleBox BASE egy két töltőponttal rendelkező töltőállomás, amely az EU piacán forgalmazott minden típusú elektromos autó váltóáramú (AC) töltésére szolgál. Akár...

EL-DB22-BASE-S

Oldal 1/ 1 - összesen 3 termék